Ще познаете ли Ева Мендес с екстравагантния грим, дело на дъщерите ѝ?

Ева Мендес
Снимка: Getty

Да забавляваш децата си, докато сте затворени у дома заради пандемията, не е лесна задача. В дома на Ева Мендес и Райън Гослинг обаче актрисата намери творчески начин да занимава двете си дъщери.

В Instagram вчера Мендес сподели свое селфи, след като се подложи на цветно и абстрактно преобразяване в ръцете на 5-годишната Есмералда и 4-годишната Аманда. „Те спечелиха ❤️“, написа Мендес под снимката и въпреки че Гослинг не е включен в кадъра, надяваме се, че и той е участвал в забавлението.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

They’ve won ❤️

A post shared by Eva Mendes (@evamendes) on

Мендес и Гослинг са много „практични“, когато става въпрос за отглеждането на децата им, и са една от малкото двойки знаменитости, които не разчитат на помощта на професионална бавачка. През април източник на “Us Weekly” сподели: „Те са практични родители и нямат бавачки. Да си затворен в дома си с две малки деца понякога е изтощително, особено без допълнителна помощ“.

Друг източник добави, че семейството винаги е приоритет в дома на Мендес и Гослинг:

„Ева е подредила цялата си рутина и кариера, за да гарантира, че семейството е на първо място, а след това работата се вписва около него. Райън е много грижовен и закрилящ Ева и много привързан баща.“

Очарователните цитати на Райън Гослинг за бащинството

По време на карантината Ева Мендес често споделя кадри от дома им, в които се вижда, че кубинската музика е на почит. През март Мендес показа отново какво се случва на домашния фронт, а акцентът определено е 3-годишната Амада, която свири на пиано на фона на музика, която майка ѝ е пуснала на грамофона (вижте ТУК).

Ева Мендес е уловила този сладък момент и не пропусна да сподели видеото: „Опитвам се да запазя нещата весели у дома с двете си малки момичета. Нищо по-подходящо от някоя стара кубинска музика за целта. И, да, това е моята 3-годишна дъщеря на пианото. Мисля, че тя смята, че музиката идва от нея. И няма да я поправя.

Ева Мендес Райън Гослинг
Снимка: Getty

ох на мама
Снимка: Личен архив

Още за семейството на Ева Мендес и Райън Гослинг:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти