Щастлива у дома: Меган Маркъл посрещна специален гост пред камерите вкъщи и похвали принц Хари

Меган и Хари
Снимка: Getty

Херцогинята на Съсекс се срещна с легендарната активистка за равноправие между половете Глория Стайнъм у дома. Техният разговор по повод предстоящите избори в САЩ се осъществява благодарение на MAKERS Women – платформа в подкрепа на жените, която им позволява да споделят своите истории.

► Феминистка под прикритие в "Плейбой": невероятната история на Глория Стейнем

Записът ни позволява и поглед към къщата на Меган Маркъл в Монтесито, Калифорния, който споделя заедно със съпруга си принц Хари и техния син Арчи. Херцогинята прие Стайнъм в градината си, където двете спазваха необходимата дистанция, седнали край малка дървена маса.

„Мег, добре дошла у дома! Толкова се радвам, че си си вкъщи“, казва 84-годишната феминистка икона в кратко черно-бяло видео, а Меган отговаря: „Аз също, по толкова много причини.“ По време на разговора към двете дами се присъединяват и домашните любимци на семейството – кучетата Гай и Пула. С широка усмивка и семпла, но стилна лятна визия херцогинята наистина изглежда щастлива.

Пред Глория Стайнъм Меган признава как с напредването на годините е осъзнала, че да бъдеш феминист и да бъдеш женствена не са две взаимно изключващи се понятия. „Можеш и да си феминист, да бъдеш мъжествен и да си мъж“, пояснява Стайнъм, а Маркъл отговаря: „Като моя съпруг! Хареса ми, че когато той влезе, каза: „Знаеш, че и аз съм феминист, нали, Глория?! За мен е много важно да го знаеш“, споделя херцогинята за срещата им в същия ден.

Меган разказа още как принц Хари ще окаже положително влияние върху 1-годишния им син Арчи. „Гледам нашия син и какъв красив пример получава той, израствайки с баща, който се чувства толкова комфортно с това като част от собствената си идентичност“, споделя херцогинята за феминизма на своя съпруг.

„А той е и грижовен баща. Защото така синът ви ще порасне, знаейки, че е добре да бъдеш любящ и обгрижващ“, добавя Глория Стайнъм, а Меган отговаря: „Добре казано. Знам, че това ще означава много за него, когато го споделя.“

През последните седмици 39-годишната херцогиня насърчава жените да гласуват, като този път отбеляза, че насочването към урните е начин да почетем жените, които са извоювали правото на глас.

Стайнъм обърна внимание и на по-младите избиратели, които смятат, че вотът им е без значение. „Това, което ме притеснява най-много, са младите хора, които разбирам, че има най-малка вероятност да гласуват и мога да разбера тяхното усещане, че имат влияние", казва тя. „И все пак, за тях е по-важно да гласуват, отколкото за всеки друг, защото те ще живеят дълго след мен и ще понасят последствията.“

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти