Шшшт... Попей ми!

Шшшт... Попей ми!
Снимка: netinfo

От днес във Vbox7 можете да гледате късометражния филм "Шшшт... Попей ми!"

Това е авторски проект на режисьорите Андрей Волкашин и Петър Вълчев.

Вдъхновени от българската култура, те създават една хиперболизирана действителност със сюрреалистични и мюзикъл елементи. В техния свят оживяват мечтите на момичетата, израснали пред телевизорите, мечтаейки за живота на звездите.

Филмът разказва историята на Веска - момиче от провинцията, което мечтae за пари и слава. В търсене на по-светлото си бъдеще Веска напуска родното си градче и по пътя се запознава с Беба - кралицата на магистралата.

Веска решава да си пробва късмета под вещите напътствия на Беба. Следва поредица от неуспешни опити да стане добра в професията – включително инцидент с тиган с Китодар Тодоров, докато накрая пътят ѝ я отвежда при истинската Фея на проститутките, изиграна великолепно от голямата българска актриса Снежина Петрова.

Каква е целта?

Попфолк културата присъства в съвременната действителност на много страни, но в България тя достига своя апогей. Това не е само музикален стил, а и начин на живот за една голяма част от хората.

"Шшшт... Попей ми!" не е просто комедия, а един ироничен поглед към съвременната действителност, който ще изненада българския зрител със сюреални елементи и елементи на мюзикъл. Още повече, че тези елементи са неизбежни във филм, който се занимава с един социален феномен, произлизащ от толкова пищен и зрелищен стил в музиката.

"Шшшт... Попей ми!" e смешен и забавен, но чрез ироничния си хумор той със сигурност кара една част от зрителите да се замислят за ценностите си.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти