Шон Пен се разведе за трети път

Шон Пен и Лейла Джордж вече са официално разведени само няколко месеца преди да отбележат втората годишна от сватбата си.

30-годишната Джордж подаде молба за развод с 61-годишния Пен миналия октомври, а според медиите двойката се е разделила месец по-рано, позовавайки се на непреодолими различия, разказват от Entertainment Tonight.

Третата бивша съпруга на Шон Пен - актрисата Лейла Джордж

Австралийска актриса и носителят на „Оскар“ се ожениха през юли 2020 г., след като се срещаха в продължение на четири години (припомнете си тукИзненада: Шон Пен се ожени за трети път!)

Двамата направиха публичния си дебют на червения килим през октомври 2016 г.. Джордж е дъщеря на звездата от „Закон и ред: Престъпни намерения“ Винсент Д'Онофрио и бившата му партньорка Грета Скаки.

Пен разказа подробности за своята „COVID сватба“ през август 2020 г., докато гостува в шоуто на Сет Майърс. Тогава актьорът показа и брачната си халка. „Направихме COVID сватба“, сподели Пен пред Сет Майърс. „С това имам предвид, че комисар на окръга присъства през Zoom и бяхме в къщата с двете ми деца и нейния брат, направихме го по този начин.“

Шон Пен с двете си деца в Кан

Прочететe още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти