Шарън Стоун с емоционален призив към хората, които не искат да носят маски

Шарън Стоун
Снимка: Getty

Шарън Стоун сподели дълбокото си разочарование от хората, които продължават да пренебрегват световната пандемия и не спазват елементарините изисквания за хигиена, дистанция и най-вече носене на предпазни маски, пише каналът “Star News” на Vbox7.

Актрисата сподели в Instagram, че сестра ѝ Кели се е разболяла от COVID-19 и е с много слаба имунна система заради автоимунното заболяване лупус.

Голяма част от публикацията на Стоун, която включва снимка от болничната стая на Кели, е насочена именно към хората, които не носят предпазни маски, когато са на едно или друго обществено място, на което употребата им се изисква задължително (градски транспорт, магазини, институции, аптеки, болнични заведения и т.н.).

„Някой от вас, хора, които не носите маски, е отговорен за това. Имунната ѝ система не функционира, ходила е единствено до аптеката. В района, където живее няма масово тестване. Тестват те само ако имаш симптоми. След това чакаш пет дни за резултатите. Бихте ли стояли в тази стая напълно сами?“, пиша актрисата към снимката горе.

Шарън Стоун завършва обръщението си с призив - носете маските си! 62-годишната актриса сподели още общ кадър на сестра ѝ Кели и нейния съпруг Брус, който също е в болница заради COVID-19. По-рано двамата са се оттеглили в щата Монтана с надеждата да избегнат голямо струпване на хора и възможност да се разболеят. 

Във видео, споделено по-късно, Стоун призна, че е загубила други двама близки в битката срещу коронавируса - своята баба и кръстница.

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти