Шаная Туейн се омъжила за бившия съпруг на любовницата на мъжа си

шаная туейн
Снимка: Getty/Gulliver

Да, признаваме, че заглавието ни обърква малко и самите нас, но това са фактите - певицата Шаная Туейн се е омъжила за бившия съпруг на любовницата на собствения си вече бивш съпруг!

През 2008г. светът на известните бе разтърсен от новината, че тогавашният съпруг на Шаная Туейн ѝ е изневерил. Оказва се, че Робърт Ланг го е направил и по възможно най-прозаичния начин - със секретарката, която не само също е била омъжена, но и Шаная е смятала, че двете са си близки приятелки.

Вече се объркахте, нали? Е, става още по-заплетено!

Робърт нарекъл раздялата "лошо стечение на обстоятелствата" и споделил, че двамата просто "охладнели един към друг".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My favourite moment to be in - writing mode ✍🏻

A post shared by Shania Twain (@shaniatwain) on

Истината била, че Робърт и секретарката му Мари-Ан Тюбо имали тайна афера. Шаная била много наранена, когато научила, че съпругът, с който имат и едно дете, не ѝ е никак верен. Двамата са женени повече от десетилетие. Запознават се в Нашвил през 1993г., когато Робърт продуцира един от албумите на певицата. Те се женят декември същата година, а синът ми се ражда през 2001г.

Двойката обявява, че се разделя през май 2008г., а разводът е финализириан през юни 2010г. Не е ясно дали Робърт и Мари-Ан са все още заедно, но Шаная се сгодява за бившия съпруг на Мари-Ан през 2009г. Какъв обрат!

Певицата била съкрушена заради раздялата със съпруга си и в свое интервю разкрива какво е казала на Мари-Ан: "Получих паник атака, не знаех как да реагирам, единствено успях да ѝ кажа, че е лош човек." Тогава Мари-Ан и Робърт унищожават две семейства, но се заформя нещо изключително непредвидено.

Шаная и Фредерик, бившият мъж на Мари-Ан, се сближават покрай общата мъка от изневярата на половинките им. "Бяха тежки времена", споделя изпълнителката в свое интервю, "беше много емоционално, но Фредерик се оказа много силен човек и помогна не само на себе си, но и на мен. Беше ми опора, подкрепяхме се взаимно и в крайна сметка между нас се случи нещо красиво и неочаквано."

Двамата минават под венчилото на 1-ви януари 2011г. в Пуерто Рико.

шаная туейн
Снимка: Getty/Gulliver

Шаная има споделено попечителство заедно с бившия си съпруг и двамата се грижат за сина им, но певицата разкрива, че не поддържа никаква връзка с Мари-Ан: "Не искам подобна енергия в живота си. Тя е минало, сега гледам само към бъдещето."

Според нас любовната история на Шаная Туейн е достойна за книга или поне за сценарий на филм! А вие как мислите?

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти