Сензациите на 2016-а!

Росица Костадинова

Краят на годината е вече тук, а това означава, че е време да направим равносметка на изминалата 2016.

Има известни личности, които се борят за място на стълбицата на славата години наред, но не такъв е и случаят със звездите, които ще ви представя днес.

Тези хора станаха популярни за една нощ, благодарение на силата на интернет.

Запознайте се с интернет сензациите на 2016 година:

Бременният фитнес модел Шонтел Дънкан – една жена, която опроверга всички схващания за бременността, които имахме досега.

Нейната снимка, на която демонстрира фигурата си и бременното си коремче в 37-мата седмица от бременността наистина предизвика фурор в социалните мрежи по цял свят.

"Уважавам тялото си, дисциплинирана съм, грижа се за здравето си и със сигурност фигурата не ми е даденост, не е само ген, не съм от генетично кльощавите жени", сподели Шонтел относно начина, по който изглежда.

Двойката, чиято гола фотосесия обиколи интернет за часове - 70-годишните влюбени са заедно от 20 години, а искрата в очите им е вечна. Те провокираха всички с искрената си фотосесия, която показва абсолютно всичко. Ето какво казва и самата двойка за интимните фотографии: "Искахме да покажем на света, че бръчките и остаряването на тялото не са бариерите за любовта, освен ако не им позволиш да бъдат такива. Също както доброто вино, ние сме повече себе си и имаме повече любов, която да дадем, когато сме на 70."

Снимка: netinfo

Момичето-загадка в социалните мрежи - Лил Микела, за която хората се питат истинска ли е или е компютърно обработен персонаж с реалистична визия... В Инстаграм тя се представя за модел и споделя с последователите си свои снимки, но има хора, които се кълнат, че тя е изцяло създадена с компютър, прилича досущ на героиня в компютърна игра и чертите на тялото и лицето ѝ няма как да бъдат реални. Нейната личност вълнува всичките ѝ 75 хиляди последователи, които нямат търпение да разберат дали това момиче с толкова интересни и нетипични черти е истинска или е плод на нечия фантазия.

Снимка: netinfo

Учителят от Добрич, който развълнува цяла България - Венцислав Рачев на 29 г. и шарените му обувки не са единствената атракция, която го прави един от най-необикновените учители на този 15-ти септември. Той има безброй татуировки, живее на село, отглежда собствените си зеленчуци и кара колело до работа. Освен, че е прекрасен учител, той е много секси.

Снимка: netinfo

Джанлука Вачи - 50-годишният бизнесмен, който подлуди света с тяло и танци - Вачи бързо спечели симпатиите на дамите в интернет пространството със своята енергия и философия да се радва на всичко в живота. Той е запален не само по танците, но и по спорта. Италианецът е написал цяла книга за начина си на живот и с нея цели да мотивира всички хора да бъдат по-позитивни и отворени към света. Е, сигурно е доста по-лесно да се радваш на живота, когато си милионер и танцуваш върху яхти с красиви жени, но все пак нищо не ни пречи и ние да се порадваме на страхотния външен вид и заряд на Джанлука.

Снимка: netinfo

Рекламата с 18-годишния дядо, която просълзи света –Тази история за една млада жена и един възрастен мъж най-вероятно няма да има очакваният от вас край. Рекламата е част от кампанията на известна фирма, която произвежда здравословна храна за домашни любимци - за най-обичаните ни котки.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти