Семейство Бекъм ще похарчи 1 милион паунда

В сигурни ръце
Снимка: Getty/Guliver

Дейвид и Виктория Бекъм ще инвестират 1 милион паунда в системи за сигурност за новия си дом в Лондон.

Двойката заедно с четирите си деца се приготвя съвсем скоро да се премести в имота, купен за 31,5 милиона паунда. Семейството е решило да вземе най-строги охранителни мерки с най-съвременните системи за сигурност, включващи и специална паник стая.

"В къщата ще има паник стая, денонощно наблюдение с 60 камери и специална система за разпознаване на пръстови отпечатъци, която ще могат да се проверяват от всяка точка на света", издава близък до звездната фамилия източник.

В стаята на 2-годишната дъщеря на Дейвид и Виктория - Харпър вече стои картина на Деймиън Хърст, струваща 600 000 паунда. Нейните трима братя също ще имат в стаите си скъпи произведения на изкуството.

Личният интериорен дизайнер на Виктория, нейната приятелка Кели Хопън, се занимава с промените в обзавеждането на имението, които щели да надхвърлят 5 милиона паунда. Така например Виктория искала да разполага със собствен домашен козметичен салон и спа център у дома, а съпругът ѝ държал в къщата да има асансьор и луксозна кухня.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти