Семейство Бекъм ли? Синовете и съпругата на Зинедин Зидан сложиха всички в малкия си джоб

зинедин зидан
Снимка: Getty/Gulliver

Всички знаем за задружното, голямо и щастливо семейство на Дейвид Бекъм и футболистът е един от най-готините татковци на планетата, но има и една друга футболна звезда, която не му отстъпва по семейно щастие и много добре изглеждащо семейство.

Оказва се, че Зинедин Зидан, съпругата му и техните четирима синове са олицетворение не само на прекрасно семейство, но и на това какво правят с теб наистина добрите гени.

Обяснимо е защо футболистът е в отлична форма, но и 48-годишната Вероник Зидан изглежда абсолютно зашеметяващо!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fin des vacances ❤️☀️. 🔜⚽️ #family

A post shared by Luca Zidane (@luca) on

Вижте още снимки на семейството на Зидан ТУК >>>

Двамата винаги са заедно, а голямата им ценност е фамилията. Няма нищо по-важно за тях. Той е в светлините на прожекторите, а тя се появява, само за да бъде негова опора, когато ситуацията го изисква. Нищо излишно, нищо повече от това. Малко е информацията, с която медиите разполагат за чаровната дама.

Вероник не е активна в социалните мрежи, стреми се да прекарва максимално време със семейството си. Тя е типичната домакиня. Грижи се за уюта и спокойствието на своите мъже. И продължава да го прави с удоволствие...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bilbao 👌🏻❤️

A post shared by zidane (@zidane) on

Вероник започва да следва в университета в Тулуза, за да учи биология, но се отказва от това начинание, за да сбъдне мечтата си – да бъде танцьорка. Затова заминава да учи това изкуство в Кан в престижно училище. Именно по това време се запознава с бъдещия си съпруг.

Излизат на срещи в продължение на 5 години, преди тя да каже заветното „Да”. Още по-впечатляващ е фактът, че са заедно от 17-годишни (и двамата). Живеят в помещения, които са строго отделени за двата пола, но след няколко месеца на случайни срещи, Зинедин се осмелява да й каже „Здравей”.

Вероник и Зизу се женят през 1994 г. на церемония в кметството на Бордо.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Joyeux anniversaire mon ❤️❤️❤️❤️❤️

A post shared by zidane (@zidane) on

Двамата имат четири деца - четирима сина. Първородният Енцо се появява на бял свят през 1995 година. Вторият Лука се ражда през 1998 година. Следващият е Тео, който се превръща в радост за родителите си през 2002 година. Най-малкият е Елиаз, роден през 2005 година.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

☀️🔜

A post shared by Theo Zidane (@theo_zf10) on

От профилите на синовете на Зидан в Instagram прави впечателние, че момчетата му определено вече са пораснали и са наследили страхотните гени на майка си и баща си! Чаровни, в отличан форма и с широки усмивки - четирите сина на Зидан са готови да покорят света и дамските сърца!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Repost @enzo with @get_repost ・・・ 🙏🏼❤️

A post shared by Theo Zidane (@theo_zf10) on

Вижте още снимки на семейството на Зидан ТУК >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти