Семейство Бекъм има нов член (който разтопи сърцата на всички)

Дейвид Бекъм
Снимка: Getty

Коледното настроение не подмина и семейство Бекъм. В социалните мрежи виждаме, че празненствата продължават чак до късно вечерта, а звездният им дом е огласян от детски смях и споделена празнична радост. 

Всички знаeм каква работохоличка е Виктория Бекъм. Затова и не намираме за изненадващ факта, че дизайнерката продължи да работи и по празниците, за да представи новата си коледна колекция. Това, разбира се, не ѝ попречи да отдели време и за семейството си. Браво, Виктория! 

Първото дете на Виктория и Дейвид, 20-годишният Бруклин, сподели снимка от официалния си профил, която меко казано ни очарова. Точно на Коледа фамилия Бекъм приветства най-новия си член - малко пухкаво кученце.

куче
Снимка: Daily Mail

Семейството вече има два домашни любимци. Пухкавата топка щастие ще дели новия си дом със симпатичните кокер шпаньоли Олив и Фиг. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Meet Olive Beckham x our new baby x 💜💛💚❤️ x vb

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

На друга празнична снимка виждаме тримата синове на Дейвид и Виктория с тематични пижами от Дядо Коледа, придружена с описанието "Весела Коледа от момчетата Бекъм":

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Merry Christmas’s from the Beckham boys ❤️

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on

И на Коледа фамилия Бекъм остана все така сплотена и активна в социалните мрежи. Ние ще продължим да следим и да споделяме най-интересната информация от живота на звездните семейства. А на вас весели празници!

 

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти