Селин Дион засне провокативна фотосесия

Селин Дион по време на свой концерт, Лас Вегас, март 2011 г.
Снимка: Getty/Guliver

Канадската певица Селин Дион (44 г.) участва в доста сексапилна и стилна фотосесия за есенния брой на американското лайфстайл списание "V Magazine".

Кадрите са направени в имението на изпълнителката във Флорида, а зад обектива застава един от най-актуалните в момента модни фотографи Себастиан Фаена.

На поредица от тях виждаме нежната й загатната голота, а на други гласовитата дама съвсем свойски се превъплъщава в танцуваща диско кралица.

Забавен е и фотосът, на който дивата носи панталони, пришити от горе до долу с плюшени играчки, а нейното лице е покрито със заешка маска.

Не по-малко предизвикателна е и основната фотосесия в новото издание на "V Magazine" с 45-годишната австралийска актриса Никол Кидман, която е и лице на корицата на списанието. Автор на снимките пък е легендарният фотограф Марио Тестино.

В интервю за въпросната медия Селин Дион, която вече е майка на три момчета от своя съпруг и мениджър Рене Анжелил (женени са от 1991 г.), споделя, че много харесва британската певица Адел.

"С изкуството си Адел показва на младите, че трябва да се приемат такива, каквито са, без да се притесняват и комплексират", коментира канадката, продала над 200 млн. копия от своите албуми в световен мащаб.

В момента певицата подготвя нов албум и продължава с изявите си в една от най-големите зали (4300 места) в Лас Вегас, намираща се в хотел "Сийзърс Палас" ("Ceasers Palace"), където Дион има договор за концерти до края на 2013 г.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти