Сексапилната Ирина Шейк е бременна с първото си дете

Сексапилната Ирина Шейк е бременна с първото си дете
Снимка: netinfo

Бившата дългогодишна половинка на футблната звезда Кристиано Роналдо, супермоделът Ирина Шейк, е бременна с първото си дете, а щастливият татко е актьорът Брадли Купър, с който красавицата се среща от около година.

Източници споделят, че Ирина е навлязла във втория триместър от бременността и е изключително развълнувана от това щастливо събитие.

Тя и Брадли са на седмото небе от щастие и нямат търпение да създадат свое семейство.

Снимка: netinfo

30-годишната красавица бе съвсем скоро в Париж, промотирайки нова марка бельо, а вчера взе участие в ежегодното модно ревю на Victoria's Secret, където изглеждаше зашеметяващо.

Талантливият актьор и руското изкушение Ирина, бяха забелязани заедно за първи път през май миналата година, докато обикалят Ню Йорк хванати за ръка.

Двамата така и не проговориха официално за връзката си, но през изминалите месеци на всички стана ясно, че нещата между тях са сериозни и вървят доста добре.

Снимка: netinfo

Поредното доказателство за силната им връзка е детето, което двамата трепетно очакват в момента.

Преди да срещне Брадли, Ирина имаше 5-годишен романс с Кристиано Роналдо, който самата тя прекрати миналата година заради множество изневери от негова страна.

Снимка: netinfo

Брадли Купър пък имаше връзки с някои от най-известните дами в Холивуд, сред които Суки Уотърхаус, Зоуи Салдана и Рене Зеуегър.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти