Самолетна катастрофа с жертви на снимки с Том Круз, актьорът е невредим

Том Круз
Снимка: Getty/Gulliver

Малък самолет, използван по време на снимките на новия филм с участието на Том Круз "Картелът от Меделин" (Mena), е катастрофирал, като жертвите от инцидента са двама души, а трeтият, пътувал с тях, ранен.

Инцидентът е станал в департамент Антиокия, Колумбия, като самолетът е летял от Меделин за Санта Фе. На борда е имало трима души, но Круз не е бил сред тях.

Това потвърдиха източници от екипа на лентата, която се снима в момента, а загиналите са идентифицирани като Алан Пюрвин, професионален пилот, който участвал в холивудски продукции, и Карлос Берл, който също е бил в летателната машина по време на инцидента. Третият пасажер, Джими Лий Гаринг, е оцелял, но е с тежки травми. 

Снимките на филма с 53-годишния Том Круз започнаха преди месец в Колумбия, а сюжетът разказва историята на пилота, работил за известния наркобос Пабло Ескобар.

Премиерата на филма е планирана за началото на 2017 г.

Според "Асошейтед Прес" катастрофата се е случила вследствие на лошите климатични условия, които двумоторният самолет не е успял да преодолее във въздуха по време на краткия полет.

Вижте още:

Задава ли се сватба № 4 за Том Круз?

Никол Кидман: "Бракът ми с Том Круз беше идеален"

Том Круз с крем за лице от плацента

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти