С тесни дънки и стилен блейзър: Кейт Мидълтън показа секси страната на бремеността

С тесни дънки и стилен блейзър: Кейт Мидълтън показа секси страната на бремеността
Снимка: Getty/Gulliver

Херцогиня Катрин отново зарадва почитателите си с изненадваща изява. Бременната херцогиня на Кембридж се присъедини към съпруга си принц Уилям и неговия брат Хари на спортно мероприятие в Лондон.

Очарователната Кейт, която доскоро се въздържаше от обществени прояви заради тежка форма на сутрешно гадене, беше съобразила облеклото си с есенния хлад в британската столица.

Вижте в галерията ни ТУК как изглеждаше Кейт в стилния си тоалет >>>

Херцогинята изглеждаше безупречно в тесни черни дънки, удобни есенни боти и син блейзър от Philosophy Di Lorenzo Serafini. Есенният тоалет Кейт съчета с типичните за нея лек грим и непретенциозни къдрици.

Това е третата изява на съпругата на принц Уилям откакто от двореца Кенсингтън обявиха бременността ѝ. Триумфалното ѝ завръщане беше на прием по случай Световния ден на психичното здраве в Бъкингамския дворец.

Кейт Мидълтън показа бременното си коремче за първи път!

След това херцогиня Катрин демонстрира пленителния си чар, като танцува с мечето Падингтън на лондонската гара Падингтън, където се провеждаше събитие с участието на 130 деца от различни благотворителни организации.

Кейт Мидълтън бременна, прелестна и танцуваща с... мечка!

Само преди дни стана ясно, че се очаква третото бебе на Уилям и Кейт да се роди през април. Новината беше потвърдена в официалните профили на двореца Кенсингтън в социалните мрежи.

Кейт Мидълтън съобщи кога ще се роди кралско бебе номер 3!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти