Русото момиче за милиони се омъжи: вижте епичната сватба на блогърката Киара Ферани

Русото момиче за милиони се омъжи: вижте епичната сватба на блогърката Киара Ферани
Снимка: netinfo

Тя е призната за "майката на блогърките", тя е най-влиятелният инфлунесър в световен мащаб, има над 14 милиона последователя в Instagram, a блогът ѝ се посещава от 15 милиона души месечно. Тя е едно русокосо момиче от Италия, което изгради милионна империя с помощта на снимките си и силата на социалните мрежи. Тя е Киара Ферани - един абсолютен феномен в света на модата и бизнеса, за който изучават дори студентите в Харвард.

Красивата Киара се омъжи този уикенд в Италия, а сватбата ѝ беше не просто голяма и пищна, а извън рамките на всичко, което бяхме виждали до сега. Блогърката се омъжи за приятеля си Федез, известен италиански рапър, с който имат син на няколко месеца.

 

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on

Сватбеният ѝ уикенд започна със специален полет на Alitalia, с който всички гости пристигнаха на локацията, а там ги очакваха огромни плюшени кукли с облика на булката и младоженеца, които (изненада!) дори имат свои страници в Instagram.

Първата вечер се състоя официалната репетиция, на която Киара бе с блестяща рокля на Prada, създадена специално за случая, а от снимките се вижда, че вечерта е била доста емоционална, тъй като гостите са репетирали своите тостове към младоженците.

Заедно с това около младоженците и гостите постоянно обикаляше снимачен екип, който бе там, за да заснеме кадри, които ще бъдат включени в биографичния филм за Киара, който се снима в момента.

 

#TheFerragnez day 1 💘 Getting so excited for today 👰🏼

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on

Булката смени цели 3 тоалета по време на самото сватбено празненството на следващия ден, като всички рокли бяха дело на Dior и, разбира се, специално изработени за Киара. Първата й рокля всъщност не беше точно рокля, а бродиран гащеризон с дълъг ръкав, върху който се закрепя пищна пола от тюл. 

 

Dress details #dior #theferragnez

A post shared by The Catwalk Italia - TCI (@thecatwalkitalia) on

Втората рокля, която Киара облече за официалната вечеря, бе не по-малко впечатляваща. Върху нея бе избродиран текст от песен на съпруга ѝ, който е бил написал специално за нея. Също така имаше препратки към сина им Лео, към кучето им Матилда и към любимите им татуировки.

Третата рокля, на която русата красавица заложи за партито след официалната част, бе къса рокличка тип "барелинка", с която булката можеше да се движи свободно и да танцува на воля.

Декорацията за сватбения ден можеше да сложи в малкия си джоб декорацията, която принц Хари и Меган имаха за сватбата си. Пищни аранжировки с цветя, милиони светещи лампички.

 

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on

Най-голямата изненада за гостите беше лунапаркът, който бе създаден специално за сватбата. В него имаше огромно виенско колело и въртележка.

 

The ferragnez 💍 #Chiaraferragni #fedez #theferragnez

A post shared by The Ferragnez (@theferragnez__official) on

Това определено ще бъде най-епичната сватба за 2018-та, редом с тази на Меган и Хари, защото явно блогърките са новите кралски особи (поне в социалните мрежи).

 

La mia famiglia ❤️

A post shared by Fedez (@fedez) on

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти