Румен от “Един за друг”: Гордея се, че съм осиновен!

Колоритните магазинери Румен и Йоана от Трявна са следващата двойка, която напусна Вилата на любовта. Двамата гостуваха в официалния подкаст на предаването, където пред водещата Денислава Велкова Румен със сълзи на очи сподели, че е осиновен и се гордее с това. 

Румен и Йоана бяха едни от най-изявените стратези в “Един за друг” 5, които неведнъж са споделяли своите намерения открито пред всички двойки. По време на своето гостуване те разказват, че това може да им е изиграло лоша шега, но са държали да бъдат честни със себе си и останалите във Вилата на любовта. 

Какво се случва днес с победителите от предишните сезони на "Един за друг"

Влюбената двойка описва престоя си в “Един за друг” като едно незабравимо приключение, но споделят, че често адреналинът е играл огромна роля в тяхното представяне, което им е попречило да покажат пълния си потенциал. 

Пред Денислава двамата споделят, че любовта им пламва от сайт за запознанства, когато са прекарвали часове във видео разговори, за да се опознаят.

един без друг
Снимка:

Румен и Йоана разказват за първите си впечатления един от друг, както и колко трудно е да се довериш на човек, който познаваш само от дигиталното пространство. 

Двойката от Трявна споделят, че като малки са били проблемни деца и редовно са имали проблеми с полицията, но това е бил важен урок от тяхното израстване, който им помага да възпитават децата си по най-добрия начин. 

Със сълзи на очи Румен сподели пред Денислава, че е осиновен и благодари на своите родители, че са го споделили с него. Двамата разказаха, че осиновяването в България е изключително трудно и мислят, че има нужда от законодателни промени, които да улеснят процеса, за да има по-малко деца в домовете. 

един без друг
Снимка:

Гледайте епизодите на “Един без друг” в NOVA PLAYVbox7 и YouTube.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти