Roxette покориха София

Roxette
Снимка: BGNES

С невероятна атмосфера, много качествен рок и разтърсващо шоу ще бъде запомнен концертът на шведското дуо Roxette в София, предаде репортер на БГНЕС.

Мари Фредриксон и Пер Гесле подариха на своите почитатели два незабравими часа с позитивно настроение и много емоции, а в замяна бяха посрещнати от многохилядна публика, която и за миг не спря да пее със своите любимци.

Вокалистката бе избрала бял тоалет за сцената и през цялото време седеше много грациозно, докато музикантите около нея контрастираха в черно и не спираха да подскачат със завладяващата енергия на рока.

Още в самото начало на вечерта "Арена Армеец" се превърна в море от танцуващи хора.

Музиката се редуваше с овации и дори малките технически проблеми вместо да отегчат феновете от няколко различни поколения, ги караха да аплодират още по-силно Roxette.

След подгряващите парчета на младежите от "Революция Z", публиката чу хитовете "Dangerous", "Listen to your heart", "It must have been love", "The look" "Fading like a flower", а голямата изненада дойде с изпълнение на "Моя страна, моя България" на електрическа китара.

София бе една от спирките в новото турне на Roxette. Очаква се то да приключи по времето, когато формацията ще празнува 30-тата си годишнина. Концертът у нас бе организиран от Sofia music enterprises.

Вижте още снимки от концерта на шведската група тук >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти