Роклята на Деси Радева във Виена - елегантност, стил и усещане за Chanel

Роклята на Деси Радева във Виена - елегантност, стил и усещане за Chanel
Снимка: БГНЕС

Годината започна доста обещаващо за първата дама на България - Деси Радева.

След като през изминалата 2017-та тя се появяваше на всички събития и срещи, плътно до съпруга си, и подкрепяше неговото представяне по света по подобаващ начин и все пак с доста крайни решения за избор на тоалети, тя успя да впечатли всички нас с този от посещението на президентската двойка във Виена. 

Спомняте с диаметрално противоположните елегантни рокли и ежедневни жилетки, които стилистите на Деси Радева избраха за нейните публични изяви. И сигурно също така си спомняте колко коментари в социалните мрежи предизвикаха те. 

Но вчера ние останахме искрено очаровани от избора на първата ни дама за тоалет. Разбира се, ние ще ви го покажем, но искаме и да ви опишем какво точно се е променило сякаш в стила на г-жа Радева от последната ѝ поява. 

Тя беше в тоалет от две части в бледорозово с 3/4 ръкави и допълващи, но не натрапчиви детайли. Силуетът на полата беше идеално преценен за нейната фигура, а дължината пасваше перфектно. 

Има нещо, което ни напомня невероятно много на класическите костюми на марката Chanel, които кралицата на Англия носи до ден днешен. 

В първия ден на 2018 година българският държавен глава и съпругата му са на посещение във Виена по лична покана на федералния президент на Република Австрия Александър Ван дер Белен. Двамата са почетни гости на световноизвестния Новогодишен концерт на Виенската филхармония в златната зала на „Музикферайн“.

Разгледайте всички снимки от посещението на президента и неговата съпруга във Виена в нашата галерия ТУК. 

 
Публикувахте от Румен Радев в 1 януари 2018 г.

 

Още интересни статии, които да прочетете:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти