Рики Мартин и съпругът му се развеждат след 6 години брак

рки мартин
Снимка: Getty

Латино звездата Рики Мартин и неговият съпруг изненадващо обявиха, че се развеждат след 6-годишен брак. Двойката направи това чрез съвместно официално изявление, в което не бяха уточнени причините за раздялата.

„Решихме да прекратим брака си с любов, достойнство и уважение към нашите деца и почитайки това, което преживяхме като двойка през всичките тези прекрасни години“, казаха двамата съпрузи пред PEOPLE в съвместно изявление.

a
Снимка: Getty

„Най-голямото ни желание сега е да продължим да имаме здрава семейна динамика и връзка, съсредоточена върху мира и приятелството, за да продължим съвместното възпитание на нашите деца, запазвайки уважението и любовта, които имаме един към друг“, продължава бившата двойка, която има две деца: дъщеря Лучия, родена през 2018 г., и син Рен, роден през 2019 г.

Преди това Рики Мартин стана баща на синовете близнаци Матео и Валентино, родени през 2008 г., които той ще продължи да отглежда като самотен родител.

51-годишният Мартин и 38-годишният Йосеф се запознават в Instagram през 2015 г. и започват да излизат шест месеца по-късно след първа среща на живо в Лондон. Двамата разкриха своя романс през 2016 на червения килим и обявиха годежа си същата година, преди да се оженят през 2018 г.

Тогава щастливият Рики Мартин разкри в интервю: „Разменихме обети и се заклехме във всичко, подписахме всякакви документи, които трябваше да подпишем, предбрачни и всичко.“

a
Снимка: Getty

А Йосеф, който е от сирийско-шведски произход, издаде, че учи и двете им най-малки деца на арабски. Той е художник и концептуален артист и има студио в ЛоС Анджелис.

Рики Мартин пък предстои да участва в комедията „Palm Royale“ на Apple TV+ заедно с Кристен Уиг, Лора Дърн, Алисън Джани и Карол Бърнет. По-късно тази година той ще тръгне на своето турне The Trilogy Tour в Северна Америка заедно с Питбул и Енрике Иглесиас.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти