Рики Мартин и съпругът му очакват четвърто дете

Певецът Рики Мартин и съпругът му Джуан Йосеф очакват четвъртото си дете от сурогатна майка, девет месеца след като се сдобиха с дъщеричката си Лусия. 47-годишният поп изпълнител и неговият съпруг имат и двама сина - близнаците Валентино и Матео на 11 години.

Новината за новото попълнение в семейството съобщи самият Рики Мартин, който изтъкна, че е фен на големите семейства. Неотдавна певецът публикува в Инстаграм първата снимка на дъщеричката си Лусия, придружена от надписа „Светлината на моите очи“, като същия кадър сподели и Джуан Йосеф в личния си профил.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

La luz de mis ojos #Lucia

A post shared by Ricky (@ricky_martin) on

След успеха на първия му английски албум през 1999 г., певецът е подложен на атаки за своята сексуална ориентация. На 16 октомври 2007 г. получава звезда на Алея на славата, а през март 2013 става вегетарианец.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En casa.

A post shared by Ricky (@ricky_martin) on

След години медийна спекулация, Рики Мартин разкрива своята хомосексуалност на 29 март 2010 г. От април 2016 г. Мартин се среща с шведско-сирийския художник Джуан Йосеф. През ноември същата година по време на шоу на Елън Дедженеръс те обявяват, че са сгодени, а през януари 2018 г. Мартин обявява, че той и Йосеф официално са сключили брак.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mi vida

A post shared by Ricky (@ricky_martin) on

 

Още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти