Рийз Уидърпсуун крие белезите

Рийз Уидърпсуун крие белезите
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Повечето знаменитости променят визията си, за да изглеждат по-млади или да привлекат медиен интерес към себе си.

Рийз Уидърспуун обаче споделя, че новата й прическа има за цел да скрие белезите от инцидента, който преживя миналата година.

Звездата бе блъсната от кола, докато правеше сутрешния си джогинг и това я остави със солидно количество синини и сериозна рана на челото й.

Сега там й е останал белег, който тя прикри доста умело като си подстрига бретон.

Рийз сподели в шоуто "Graham Norton", че се е възстановила напълно след инцидента и се чувства добре. Актрисата отказа да повдигне обвинения срещу 85-годишната жена, която я блъсна с колата си след като не е успяла да спре навреме.

"Не си спомням много от случката тогава, но като по чудо нищо ми няма и вече съм напълно възстановена."

Уидърспуун сподели още, че на 35 години се чувства чудесно. Тя разкрива, че всичко, което й се е случвало през живота й, я е направило по-добър човек.

"Много жени, които минават през тежък период от живота си като например развод, споделят притесненията си с мен и аз винаги им казвам, че каквото и да е, те ще го преживеят. След това ще бъдат един различен, но по-добър човек."

Рийз споделя още, че човек трябва да се вглежда и в собственото си поведение и да е наясно каква точно личност иска да бъде.

Актрисата от няколко месеца е омъжена за Джим Тот. Това е вторият й брак. Първият беше за Райън Филип, от когото има и две деца - 12-годишна дъщеря Ава и син на 8 години - Дийкън.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти