Разкрити тайни за Дейвид Бекъм показват другото му лице...

Каква е била истинската цел на бившия футболист и модел Дейвид Бекъм с голямата му щедрост и благотворителните му инициативи е въпросът, който беше повдигнат след хакерска атака срещу него.

Хакери откраднаха над 18 хил. имейли и документи на Бекъм, от които става ясно, че футболистът е готов да плаща големи суми само за да се сдобие с титлата "сър" пред името си, пишат от Vesti.bg.

18-години по-късно: Дейвид и Виктория Бекъм отново си казаха "Да!"

Съобщенията на футболиста са разкрити от група с името Football Leaks и са публикувани от френския сайт "Медиапарт", пише "Индипендънт". 

Снимка: Getty/Gulliver

Говорител на Бекъм заяви, че това са стари имейли, изтълкувани погрешно с единствената цел да представи погрешна картина на възгледите на Бекъм и намеренията му.

Дейвид Бекъм и Брад Пит - двама секси мъже на сватба

Представителят на бившия футболист на Манчестър Юнайтед припомни за дългогодишната работа между Бекъм и УНИЦЕФ (15 години) в подкрепата на децата и е категоричен, че те ще продължат да си сътрудничат.

Снимка: Getty/Gulliver

От откраднатите файлове се разбира, че Бекъм е получил самолетен билет за близо 7 хил. британски лири, за да участва в благотворително събитие в Азия като посланик на УНИЦЕФ. Той така и не го използвал, защото организаторите му изпратили частен джет. Бекъм е посланик на УНИЦЕФ от 2005 г.

Дейвид Бекъм със специален жест към дъщеря си

От Фонда на ООН защитиха Дейвид Бекъм и заявиха, че с времето, което е отделил, енергията и подкрепата си, той е допринесъл за повишаване на осведомеността на работата на УНИЦЕФ за децата в нужда.

Снимка: Getty/Gulliver

Според британския в. "Дейли телеграф" хакерът е действал от руски сървър под псевдонима Артьом Ловузов.

Дейвид Бекъм – 40-годишен разкош

Той е поискал сумата от 1 млн. паунда, като е заплашил бившия играч на английския национален отбор, че ще публикува открадната от футболиста лична кореспонденция в интернет.

Снимка: Getty/Gulliver

Бекъм е признал, че електронната му поща е била разбита, но е отказал да се поддаде на изнудвача, завършва разказа си британското издание.

Виктория Бекъм не познава татуировките на съпруга си

Звездата е наел най-добрите експерти в кибер-сигурността, за да разбере кой е отговорен за изтичането на поредица от имейли, които са опетнили репутацията му, съобщи "Дейли мейл".

Снимка: Getty/Gulliver

Дейвид Бекъм по-богат от всякога

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти