Разкриха плановете за погребението на кралица Елизабет Втора

Разкриха плановете за погребението на кралица Елизабет Втора
Снимка: Getty/Guliver

"Кралското семейство не оставя нищо на случайността", разкрива експертът Виктория Арбейт, включително и това как точно ще кажат своето последно сбогом на кралицата, когато моментът настъпи.

Макар и да не можем да си представим Великобритания без най-дълго управлявалия монарх в историята, то именно краят на царуването на Елизабет Втора е планиран от внимателно от десетилетия насам.

65 години на трона - Edna велика жена и нейното царуване

Планът е познат като "Операция Лондон Бридж" и включва редица последователни действия, които да осигурят възможно най-гладко протичащото погребение и отдаване на нужните почести.

Последните й часове се очаква да бъдат проследени от нейния личен лекар, гастроентерологът професор Хю Томас, който ще контролира достъпа до нейната стая и ще помогне при избора на това каква информация за състоянието й да бъде публична.

Силната любов на кралица Елизабет и принц Филип през годините

Според доклад, когато кралицата умре, нейният личен секретар Кристофър Гайд ще съобщи новината, като първо ще се свърже с премиера на Великобритания, като използва кодовата дума "Лондон бридж".

Обществото пък ще разбере за смъртта й по кодовите думи: "Лондон бридж падна". Три дни след това синът ѝ, принц Чарлз, трябва да бъде провъзгласен за крал и да "поеме щафетата" от майка си.

За още полезни и практични статии харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти