Розово, по-розово и Райън Гослин като Кен: вижте трейлъра на филма "Барби"

барби кен
Снимка: Warner Bros.

I'm a Barbie girl, in the Barbie world, Life in plastic, it's fantastic... 

Запяхте ли си и вие добре познатата песен от 90-те? Съвсем скоро ни предстои да се потопим напълно в розовия свят на куклите с руси коси и съвършени тела, благодарение на игралния филм "Барби", който пристига в кината на 21-ви юли.

В ролята на куклата Барби влиза Марго Роби, а ние не можем да се сетим за по-подходящ избор! Както и не можем да се сетим за по-добър избор за ролята на Кен от любимият ни Райън Гослинг.

Вчера излезе и официалният трейлър на филма, от който става ясно, че Роби и Гослинг не са единствените кукли във филма. В лентата участие ще вземат Хелън Мирън, Америка Ферера, Никола Коухлан (позната на зрителите с ролята си на Пенелъпи в сериала "Бриджъртън"), певицата Дуа Липа и още много.

За момента очакванията за лентата са разнопосочни. Мнозина се чудят как номинираната за "Оскар" Грета Геруиг, която е режисьор на „Малки жени“, се е съгласила да режисира филм за пластмасова кукла.

Самата Грета призна, че е обмисляла доста дали да приеме работата.

"Имах чувството, че работата ми по този филм ще бъде един интересен ужас. И именно в тези ужаси обикновено се раждат най-добрите неща. Бях изплашена, казах си, че този филм може да сложи край на кариерата ми. И точно в този момент реших да рискувам и да го направя", споделя режисьорката.

Вижте целия трейлър тук:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти