Пътищата на принц Хари и принц Уилям се разделят...

хари уилям
Снимка: Getty/Gulliver

Феновете на кралската четворка, която включва Хари, Меган, Кейт и Уилям, трябва да се подготвят за големите промени, които предстоят пред любимите ни членове на кралското семейство.

Дори след като се ожени за Кейт, Уилям продължи да се появява заедно с брат си на събития и принцовете изглеждаха като неразделно дуо. Но това не на път да се промени след сватбата на Хари и Меган през май тази година.

Вижте един от най-сладките моменти на кралската четворка ТУК >>>

Кралския кореспондент за вестник The Sunday Times споделя, че е време за принцовете да си разпределят кралските задължения и отговорности, което означава, че Хари и Уилям тръгват по свой собствен път, разделени един от друг. Двамата смятат да си поделят двореца Кенсингтън, както и домакинството и да създадат "два отделни Двора", в които съпругите им също да заемат своите равностойни позиции.

хари уилям
Снимка: Getty/Gulliver

Новината е шокираща и много важна за феновете на двамата братя, които имат страхотна връзка помежду си и винаги очароват, когато присъстват на събитие заедно. За съжаление тези изяви са на път да приключат, особено след появата на бебето на Меган и Хари през пролетта на 2019-та година. Тогава двамата ще трябва да се преместят в по-голям дом и ще бъдат доста по-заети.

Източник, близък до Двореца, споделя следното:

Братята си бяха голяма опора и винаги разчитаха един на друг, особено след смъртта на майка им. Но сега имат свои семейства и вече няма как да са толкова близки като преди.

Разбираемо е, че Хари и Уилям искат да се фокусират повече върху семействата си, особено след като Хари и Меган очакват първото си дете, но се надяваме, че все още ще можем да виждаме това кралско дуо заедно на специални събития.

Вижте още:

Уилям и Хари имат сестра, за която никой не знае

Принц Хари наруши традицията на сватбата си (ето как го направи)

Как Уилям и Кейт разделиха принц Хари и бившата му приятелка?

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти