Първа изгонена двойка в ,,Един за друг"

Младата двойка Кристина и Емилиян от Добрич са първите елиминирани участници в сезон 5 на “Един за друг”. За тях гласуваха най-близките им хора във Вилата на любовта, но Венци и Михаела от Перник получиха по-висок вот на доверие и шансът да продължат своето любовно приключение.

Ето кои са двойките в "Един за друг"

В тандемната игра ключов беше стратегическият подход на двойките. Те трябваше да си прехвърлят топката след правилно отговорен въпрос, а под прицела им най-често бяха позитивните Кики и Емо и темпераментите Ивана и Ивайло. Двойката с най-голяма възрастова разлика в “Един за друг” обаче се справи изненадващо добре и успя да се спаси. Липсата на спокойствие и концентрация изневери на Кики и Емо, които останаха последни и попаднаха на елиминация заедно с Венци и Михаела.

кики и емо
Снимка: NOVA

Младата двойка от Добрич гостува в официалния подкаст на “Един за друг”. Там водещата Денислава Велкова провери дали младите влюбени могат “Един без Друг”. Те разказват за най-хубавите си моменти във формата и за живота си извън риалитито. Епизодът вече е наличен в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.

Приключението “Един за друг” продължава тази седмица - в петък, събота и неделя от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за „Един за друг“ може да следите на официалния сайт на предаването и в официалните профили на предаването във Facebook, Instagram и TikTok.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти