Принцесата на Монако Шарлийн вече не изглежда така

Принцесата на Монако Шарлийн не се отклонява от стила си на обличане, който тя постига сякаш без усилия. Съпругата на принц Албер обаче не се страхува да експериментира с косата си, а появата ѝ преди дни го доказа отново.

Макар в миналото да е променяла формата на косата си, минавайки от странично избръсване страни до остри и къси форми, някогашната олимпийска шампионка по плуване този път се сбогува с емблематичния си рус цвят.

Принцеса Шарлийн с драматична промяна във визията си

Принцесата на Монако изненада с тъмна коса по време на състезанието за Формула 1 Гран При на Монако. Драматичната промяна тя демонстрира, появявайки се в компанията на съпруга си принц Албер и още кралски особи.

По отношение на облеклото си Шарлийн беше заложила на нашумялата през 2022 г. „допаминова визия“. Роклята ѝ Georgette е част от колекцията пролет-лято 2023 г. на една от любимите марки на принцесата - Akris, пише HELLO. Свободният силует позволява на многоцветните плисета да се движат елегантно, а подложките при раменете придават известна структура.

Друга скорошна поява на двойката този месец бе в Лондон за коронацията на крал Чарлз Трети. Припомнете си снимки в галерията тук:

Принцът и принцесата на Монако на коронацията на новия британски крал

Тази пролет се навърши една година откакто Шарлийн се завърна при семейството си в Монако след продължително боледуване. Припомнете си в галерията долу една от първите публични появи на принцесата през 2022 г., която тя сподели с двете си деца - 8-годишните близнаци принц Жак и принцеса Габриела.

Принцеса Шарлийн се завърна към публичните ангажименти със семейството си

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти