Принц в отпуск

Принц Уилям
Снимка: Getty/Gulliver

Принц Уилям излезе в отпуск до 1 юни, докато в същото време съпругата му, херцогиня Катрин, трябва скоро да роди второто им дете, съобщиха източници от двореца Кенсингтън, цитирани от Франс прес.

Лондонската резиденция на кралската двойка е много предпазлива по този повод и обяснява преждевременното излизане в отпуск на херцога на Кеймбридж с добри професионални постижения.

"Принц Уилям завърши по-рано от предвиденото своето обучение на пилот на хеликоптер на спешната помощ благодарение на "добрите си постижения" и на "добрите условия за полет".

Кралската особа се присъедини в края на март към екипа на организация, която стопанисва хеликоптери за бърза помощ. Принцът излезе в неплатен отпуск до 1 юни. След тази дата той ще осъществи втората част на своето обучение, което ще е с продължителност три седмици.

В същото време продължават залаганията за деня на раждането на второто дете на херцозите на Кеймбридж.

Според букмейкърите най-популярни са датите 25, 26 и 29 април. Залаганията са предимно за момиче. Ако тази прогноза се осъществи, тя ще бъде благоприятна за британската икономика.

"Ако се роди принцеса, тя ще бъде зорко следена и наблюдавана, хората ще искат да си купуват същите неща като нейните още от най-ранната ѝ възраст", изтъкна Джошуа Бамфийлд от Центъра за изследване на търговията на дребно. Това ще бъде печеливша инвестиция също за медиите и за дизайнерите!"

Раждането на второто дете на принц Уилям ще стимулира продажбите в британската икономика с 80 милиона лири. Но това ще бъде три пъти по-малко, отколкото 247-те милиона, похарчени от потребителите във връзка с появата на бял свят на принц Джордж през 2013 година, припомня агенцията.

Виж още: Подробности около новото кралско бебе

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти