Принц Уилиям на почивка в компанията на руса красавица

Принц Уилиям на почивка в компанията на руса красавица
Снимка: netinfo

Британските таблоиди забъркаха принц Уилям в интересна история с две блондинки – австралийският модел Софи Тейлър и нейна приятелка - Роузи Пийт. „Дейли мейл“ публикува папарашки снимки на Уилям, който бе в курорта Вербие в швейцарските Алпи да кара ски с приятели.

На голяма част от кадрите се вижда как принцът се спуска по пистите и се наслаждава на хубавото време и чистия въздух, а когато сяда за обяд е в компанията както на мъже, така и на Софи и Роузи. Компанията се смее и забавлява заедно.

По разкази на очевидци, принцът е пиел и танцувал и до ранните часове на деня из клубовете в алпийския курорт. Смята се, че принцът е оставил Кейт и децата само за един уикенд.

Британските медии обаче отбелязват и, че заради ските той е пропуснал да се включи в главната церемония на Игрите на Общността - събитие, на което британската кралска фамилия традиционно се включва и то се състои всеки втори понеделник на март.

Междувременно кралското семейство коментира появилите се публикации с думите: „Програмата на принца си е лично негова и ние няма да коментираме“.

Но дали обаче някоя от двете блондинки има нещо повече с принц Уилям?

Проучване на „Дейли мейл“ показва, че Роузи отказва коментар по повод познанството ѝ с кралската особа. Близки до нея и семейството ѝ отбелязват, че двамата се познават, но не знаят да има нещо повече. В „Туитър“ тя често публикува снимки, включително от почивката си в Алпите, а в „Инстаграм“ нейната половинка  и годеник показва, че всъщност той също е присъствал.

24-годишната моделка Софи Тейлър привлича повече привлича вниманието на медиите. Не само с това, че е изкусително красива, а защото сякаш сияе в компанията на Уилям – усмихва се широко и явно се забавлява на всеки негов разказ.

Оказва се, че Софи е в сериозни отношения с Аарон Гудфелоу, а в Швейцария тя е представена за първи път на принца. След като се запознават, те са заедно, но в общ приятелски кръг, карайки по нови за тях писти и пийвайки горещи напитки по време на почивките от спусканията, но нищо повече.

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти