Принц Луи не е почитател на социалната дистанция и е винаги готов за прегръдки!

принц луи кралско семейство
Снимка: Instagram/kensingtonroyal

Децата в Кеймбридж също няма как да избегнат уроците за социално дистанциране на фона на пандемията от коронавирус.

По време на интервю от вторник пред BBC Breakfast, Кейт Мидълтън разкри, че децата ѝ се приспособяват към новото нормално.

„Луи не разбира социалното дистанциране. Той излиза навън, искайки да гушка всичко, особено бебета, които са по-малки от него“, разкри Кейт.

Херцогинята също така даде представа за това как е изглеждал животът им вкъщи през последните месеци – Луи, Джордж и Шарлот явно са се наслаждавали на чести закуски по време на карантината. „Децата ми са като бездънни ями. Чувствам се като машина за постоянно хранене“, пошегува се Кейт.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on

Коментарите за семейството на Кейт съвпаднаха с посещението ѝ в сутрешното шоу, в което херцогинята говори за последната си инициатива за онлайн образование “Tiny Happy People” („Малки щастливи хора“). Новата програма има за цел да се справи с езиковата пропаст сред децата на пет и повече години в Обединеното кралство, тъй като една четвърт от децата в страната не получават необходимото ниво на грамотност, което им е необходимо преди започване на училище.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on

Херцогинята също се обърна към значимостта на това родителите да насърчават ученето във и извън класната стая, за да се гарантира, че децата са напълно подготвени за учебната година. „Това наистина е от голямо значение. Не е задължително да става въпрос за играчките, нито за вълнуващите места, където ходите с тях, а как вие като родители общувате с тях. Ето това е от истинско значение“, каза тя.

Кейт Мидълтън сияе с нова прическа в модерното медено русо >>>

На интервюто Кейт разкри и нов цвят на косата и освежена прическа за лятото. Херцогинята вече е с модерния медено рус цвят (нещо средно между блондинка и брюнетка), а тук-там из косата ѝ са пръснати по-светли кичури, които създават илюзията за златисти отблясъци и повече обем.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on

Кейт Мидълтън засади растения за деца в хосписи

 

Още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти