Принц Хари призна за проблеми с брат си, Уилям притеснен за емоционалното му състояние

хари уилям
Снимка: Getty/Gulliver

В последните дни се появиха няколко нови ексклузивни интервюта, дадени от Меган и Хари по време на африканския им тур, а техните искрени отговори на по-пикантните въпроси, определено нажежиха обстановката около кралското семейство и дадоха повод за множество спекулации.

Преди време имаше период, в който таблоидите постоянно спекулираха, че има вражда между Кейт и Меган и Хари и Уилям. В новото интервю на Хари, принцът за първи път говори по темата и казва неща, които накараха мнозина да се запитат дали пък няма доза истина във всички клюки.

На въпроса какво са отношенията му с принц Уилям, Хари отговори по следния начин:

"Част от нашата роля, нашата работа и нашето семейство, е да бъдем под постоянно напрежение и натиск. Така че се случват разни неща. Но вижте, ние сме братя, винаги ще бъдем братя. В момента със сигурност сме поели по различни пътища, но аз винаги ще бъда до него, както и той до мен."

Хари също така призна, че с Уилям вече не са толкова близки - "Не се виждаме често като преди, защото и двамата сме доста заети, но аз го обичам ужасно много. По-голямата част от нещата, които се пишат в пресата, са измислици, но все пак няма как да не призная, че си имаме и добри, и лоши дни, точно като всички останали братя."

Говорейки за лоши дни, миналата година кралският репортер на списание Vanity Fair разкри, че Хари и Уилям са се скарали по Коледа, защото Хари е твърдял, че брат му Уилям не прави достатъчно, за да приобщи Меган в семейството.

хари уилям
Снимка: Getty/Gulliver

Не е ясно дали това се е случило наистина или са просто слухове, но от отговорите на Хари става ясно, че не всичко е розово в отношенията между братята. И все пак - всички братя се карат понякога.

Източници, близки до Двореца твърдят, че в отговор на последните кралски признания от Хари и Меган, който открито споделиха, че приемат трудно живота си и чувстват голямо напрежение, принц Уилям е споделил, че се тревожи за по-малкия си брат и неговото емоционално състояние.

Уилям се надявал, че Хари и Меган са добре, макар очевидно да се намират в деликатна ситуация.

Още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти