Принц Хари и Мегън Маркъл с първа публична поява заедно, макар и на отделни места

Принц Хари и Мегън Маркъл с първа публична поява заедно, макар и на отделни места
Снимка: netinfo

Британският принц Хари откри в събота третите Invictus Games – игри за ранени и инвалидизирани войници, и за пръв път се появи публично с приятелката си Мегън Маркъл.

Облечената с кафяво кожено яке, американската актриса седеше няколко реда зад принца, който участва в церемонията по откриването заедно с първата дама на САЩ Мелания Тръмп.

Вижте още снимки на Хари и Мегън в специалната ни галерия ТУК

Снимка: netinfo

„Игрите Invictus са единствен по рода си и внушителен начин да бъде отдадена почит към онези, които са пожертвали толкова много за страната си”, каза канадският премиер Джъстин Трюдо.

Принц Хари и Мелания Тръмп, облечена в кариран костюм на Диор, размениха няколко думи по време на събитието и позираха за снимка, преди принцът да раздаде първите медали от състезанието по майсторско шофиране.

Снимка: netinfo

Принцът, облечен в син блейзър и бежов панталон, прекара известно време със спортистите, след като посети център за наркомании и психично здраве в Торонто, където преди 26 години е гостувала и покойната му майка принцеса Даяна.

Почитатели на Хари и представители на медиите с нетърпение очакваха първата официална публична поява на принца и Маркъл, откакто този месец 36-годишната актриса призна в интервю за сп. „Венити феър”, че двамата са „влюбени”.

Вижте още снимки на Хари и Мегън в специалната ни галерия ТУК

Снимка: netinfo

По програма внукът на кралица Елизабет ще отседне в дома на Маркъл в Торонто през 8-те дни на Игрите.

В словото си принцът каза, че тези игри „не само помагат на ветераните да се възстановят от психическите и физическите си рани, но вдъхновяват хората да следват в своя живот техния пример на устойчивост, оптимизъм и служба”.

Снимка: netinfo

След предишните Игри в Орландо, щата Флорида, третата спортна проява събра над 550 ранени войници и ветерани от 17 държави.

Първите Invictus Games, на основата на параолимпийските игри, се проведоха през септември 2014 в Лондон. Те бяха организирани от принц Хари, който служеше в британската армия и беше на мисия в Афганистан.

Снимка: netinfo

Канадските поп изпълнителки Sarah McLachlan (Сара Маклаклан) и Alessia Cara (Алесия Кара) и британското сопрано Laura Wright (Лора Райт) пяха на откриването, а американският рок музикант Брус Спрингстийн ще участва в церемонията по закриването на 30 септември, редом с канадеца Брайън Адамс и представителя на Квебек Coeur de Pirate (Кьор дю пират).

Вижте още снимки на Хари и Мегън в специалната ни галерия ТУК

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти