Принц Филип отново в пътно нарушение два дни след катастрофата

принц Филип
Снимка: Getty

Британски вестници публикуваха снимки, на които се вижда как 97-годишният принц принц Филип, съпругът на кралица Елизабет Втора, шофира без предпазен колан, два дни след като остана невредим при пътнотранспортно произшествие, предаде Франс прес.

Говорители на полицията заявиха, че са разговаряли с принца, като са му били дадени нужните съвети, пишат от Vesti.bg.

На снимка, публикувана вчера от британските медии, 97-годишният Филип кара нов "Ленд Роувър" близо до кралската резиденция в Сандрингам.

Принц Филип остана невредим след пътен инцидент, станал в четвъртък близо да частната кралска резиденция Сандрингам в Норфолк (припомнете си тук), където с Елизабет прекарват голяма част от зимата. Той се блъсна с друга кола, в която са пътували две жени и деветмесечно бебе, и се преобърна.

Водачката на другия автомобил е с контузено коляно, спътничката ѝ със счупена китка, а бебето е невредимо. Майката на детето, 46-годишната Ема Феъруедър, която е била в колата, междувременно сподели, че не е получила извинение от кралското семейство. 

Произшествието все още се разследва и никой не е бил арестуван или обвиняван. Бъкингамският дворец заяви, че съпругът на Елизабет II има валидна шофьорска книжка. Във Великобритания няма горна граница за възрастта на шофьорите.

банери нови
Снимка: Edna

банери нови
Снимка: Edna

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти