Принц Джордж разтапя сърцата на всички на финала на Евро 2020

Кейт Мидълтън
Снимка: Getty

Кейт Мидълтън и синът ѝ принц Джордж се отправиха към "Уембли" в неделя заедно с принц Уилям, за да гледат финала на Евро 2020, в който Англия играе срещу Италия - и феновете на кралското семейство не можеха да бъдат по-доволни.

По време на 90-минутния мач феновете гледаха как почти осемгодишният принц пее националния химн заедно с родителите си и се радва на възгласите от кралската ложа. Но моментът, който разтопи сърцата на феновете, беше, когато Джордж прегърна майка си Кейт и баща си Уилям.

Кейт Мидълтън
Снимка: Getty

След първия гол на Англия камерите се насочиха към Джордж, който подскачаше от радост и ликуваше с родителите си. Принцът бързо прегърна баща си, след което се обърна и се хвърли в обятията на майка си, усмихнат до уши.

 

"Един от най-сладките кралски моменти в историята! Не е изненадващо, че са толкова гушливи. С Уилиам и Кейт за родители, малките ще пораснат също толкова привързани. Те вече са наследили любовта на родителите си към спорта", коментира един от феновете.

Принц Джордж достигна и един от важните житейски уроци този ден - че не винаги победата е сигурна, дори началото да е обещаващо.

Въпреки загубата на Англия семейството се забавляваше на стадиона и беше заобиколено от звезди като Дейвид Бекъм, който взе със себе си дъщеря си Харпър и сина си Круз, и Том Круз.

След края на мача, в който Англия загуби от Италия с дузпи, херцогът публикува пост в Twitter, за да признае за разочарованиет си, но и да утеши отбора.

„Сърцераздирателно. Поздравявам @Azzurri за страхотната победа. @Англия, всички вие стигнахте толкова далеч, но за съжаление днес не беше нашият ден. Дръжте главите си високо и се гордейте със себе си - знам, че ни предстои още много.“  написа той в Twitter.

Кейт Мидълтън на финала на Евро 2020

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти