Принц Джордж изгонен от училище?

Принц Джордж изгонен от училище?
Снимка: Getty/Gulliver

Оказва се, че да си принц не е чак толкова лесно и безоблачно, а идва със своите тежести, макар и да си едва на 4 години.

Възможно ли е принц Джордж да е нежелан в училище и да се превърне в аутсайдер? Явно да. Родителите на съучениците на принц Джордж настояват той да се премести в друго учебно заведение.

В началото на септември малкият принц и другите четиригодишни деца във Великобритания, тръгнаха в първи клас. Кейт и Уилям избраха за своя наследник частното училище Thomas's Battersea. И ако в началото родителите на съучениците на представителя на кралското семейство се радваха, че децата им ще учат с бъдещия крал, то сега родителският комитет настоява за преместването на малкия принц.

Вижте тук снимки от първия учебен ден на малкия принц >>>

Причината е, че през миналата седмица лондонската полиция е съобщила за опит за похищение на Джордж. В сградата е проникнала 40-годишната Луиза Чантри, която искала да снима престолонаследника.

Макар и тя да била задържана навреме, родителите се опасяват, че животът на децата им не е в безопасност, когато се намират близо до сина на Кейт и Уилям.

„Подобни инциденти ни плашат. Принц Джордж не трябва повече да посещава нашето училище. Зад това становище застават всички майки, защото той поставя под опасност нас, местните, и децата ни“ – разказва майката на едно от учащите се в Thomas's Battersea деца.

В момента училището е под постоянно наблюдение, а Джордж посещава учебните занятия с охрана. Но въпреки наличието на камери и система за електронен пропуск, вратите често са отворени и всеки, който пожелае, може да влезе необезпокояван.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти