Приятелката на принц Хари с вдъхновявща реч, която разтърси света

Приятелката на принц Хари с вдъхновявща реч, която разтърси света
Снимка: netinfo

Едно е ясно - член на кралското семейство никога не би се забъркал с жена без позиция, цели и харизма. Оказва се, че кралската лудетина, принц Хари, също е попаднал да изключително силна, амбициозна и интелигентна жена в лицето на актрисата Мегън Маркъл, с която излиза от няколко месеца.

Сватбени камбани за принц Хари и приятелката му

За Мегън се знае отдавна, че е дама с позиция, феминистка и активист, който се бори за правата на жените. Тя е член в същата организация за правата на жените, в която участва и често се изявява Ема Утосън и открито подкрепя всяка кампания на своята колежка.

Оказва се, че убежденията на Маркъл идват още от детските й години, когато се е случило нещо, което е променило цялата ѝ представа за света. В своя трогателна реч пред организацията тя разкрива какви са мотивите ѝ да се бори за правата на жените по света.

"Да, мястото на жените е в кухнята"... Бях още ученичка, когато по телевизията пуснаха реклама на препарат за миене на съдове и слоганът му беше следния: "Жените в цяла Америка се борят с петната върху мазните тигани и тенджери". Помня, че бях шокирана и ядосана. Разказах на баща ми и той ме насърчи да напиша писма, писма до най-влиятелните жени в Америка, за които се сещам.

Приятелката на принц Хари със специален пръстен с още по-специално значение...

Минаха няколко седмици и за моя изненада получих окуражителни отговори от... Хилари Клинтън, Линда Елърби и Глория Олред, а след около месец онази фирма гигант промени рекламата си за препарата. Точно в този момент осъзнах силата на моите действия. Едва на 11 бях успяла да дам свой малък принос към света, като застанах зад идеята за равенство. 

Всеки път, когато го правим, караме момичетата по света да осъзнават, че гласовете им могат да бъдат чути и че именно те могат да променят нещо. Това означава, че една съпруга е напълно равна на своя партньор, сестрата е равна на брат си и никой не е по-добър или по-лош, просто сме равни."

Принц Хари на война с медиите - нападат новата му приятелка

Вижте и емоционалното видео по-долу:

 
Meghan Markel - Your Voice Matters

"It was at that moment that I realized the magnitude of my actions" - Meghan Markle from Suits

Публикувахте от Goalcast в 9 март 2017 г.

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти