Приятелка на Уитни Хюстън споделя за интимната си връзка с певицата

Уитни Хюстън
Снимка: Getty

Близка приятелка на Уитни Хюстън споделя в нова биография, че отношенията ѝ с музикалната легенда са били интимни.

В книгата „Песен за теб: Животът ми с Уитни Хюстън“ Робин Крофорд разказва в детайли за връзката си с изпълнителката. Авторката споделя, че никой не е знаел за отношенията им, но сега тя е готова да разкаже общата им история в чест на покойната певица.

Според Крофорд отношенията ѝ с Хюстън започнали през 1980 г., когато Робин е била на 19 години, а Уитни – на 17. В интервю за канала NBC авторката признава, че двете са се запознали през лятото, докато били ръководителки в летен лагер в Ню Джърси.

„Бяхме интимни на редица нива и всичко, което мога да кажа, е, че беше много дълбоко, а двете бяхме силно свързани“, твърди Робин Крофорд пред камерата на предаването “Today”. Хюстън обаче пожелала да прекрати връзката им през 1982 г. заради музикалната си кариера.

За този момент Крофорд разказва пред NBC: „Тя каза, „Не смятам, че може да сме физически близки повече.“ Музикалният бизнес беше свят, за който тепърва научавахме, и не искахме нищо да пречи на бъдещето ѝ.“ По тази тема Робин пише още, че обществените нагласи на хората през 80-те щели да усложнят тяхната връзка.

„Наблюдавах възхода ѝ до върха и се почувствах длъжна да споделя каква беше жената зад всичката тази слава“, споделя Крофорд. „Никога не съм си представяла да говоря публично за живота си, но после си зададох въпроса: „Какво би искала Уитни? Тя би ли осъзнала, че сега е моментът?“

Прочетете тук незабравими цитати от Уитни Хюстън >>>

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти