Приятели в минало време

Дали тази гледка ще се повтори
Снимка: Getty/Guliver

Въпреки че актрисите Дженифър Анистън (43 г.) и Кортни Кокс (47 г.) станаха това, което са днес основно благодарение на сериала "Приятели", май напоследък това определение никак не се вписва в техните взаимоотношения.  

Според британското издание на списание "Грация" (Grazia) приятелството между Рейчъл и Моника е доста обтегнато откакто Анистън започна връзката си със своя колега Джъстин Теру (40 г.) през май 2011-та.

"Явно приоритетите на Дженифър са се променили, след като се обвърза и съвсем забрави за подкрепата, която получаваше от Кортни в периода, когато нямаше мъж до себе си", се казва в печатната медия.

Кокс пък се славеше като притежател на един от най-стабилните бракове в Холивуд с актьора Дейвид Аркет, продължил цели 11 години, докато през октомври 2010-та те не обявиха раздялата си. Двамата имат една дъщеря Коко (7 г.), чиято кръстница е именно Анистън.

Също така дълго време се спекулираше, че сериалът "Приятели" ще се пренесе на големия екран, но в крайна сметка се оказа, че неразделната шесторка от ситкома няма да се събере за филмовото му продължение в близко бъдеще.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти