Причината за новата прическа на Дженифър Анистън

Причината за новата прическа на Дженифър Анистън
Снимка: Getty/Images

Дженифър Анистън е известна, освен като бившата съпруга на Брад Пит и симпатичната Рейчъл от „Приятели“, но и като една от най-стилните холивудски актриси.

Тя държи постоянство относно външния си вид и не обича драстичните промени. Ето защо всички знаят, че любимият ѝ цвят е черното, а косата ѝ много рядко може да бъде вдигната на опашка.

Дженифър предпочита косата ѝ да е права, разделена на път по средата, а самият цвят може да бъде разнообразен единствено от по-светли кичури.

Ето защо, когато наскоро папараци публикуваха снимки на късо подстриганата на черта Анистън, всички бяха изненадани.

Съответно въпросът бе – какво е накарало актрисата да промени така сериозно прическата си, след като се знае, че тя много трудно предприема каквито и да е промени по външния си вид.

Дженифър твърди, че е защото е искала промяна, но според вътрешни източници, цитирани от Dailymail.co.uk, поводът е сериозно увреждане на косата от терапия.

Става дума за известната в Холивуд бразилска терапия, която се базира на формалдехид и кератин и осигурява трайно изправяне на косите. Това е мечтата на всяко момиче с къдрава и чуплива коса, което мечтае за абсолютно права коса.

Тази терапия обаче, колкото и да е ефективна, толкова и уврежда косата. Дженифър се е подлагала дълго време на подобен вид трайно изправяне, но в един момент нещата са се объркали и се е наложило да се подстриже, за да се отстранят сериозно изтощените краища.

Последният път, когато Анистън подряза косата си толкова късо, бе по времето на сериала "Приятели", когато тя бе експериментирала с вградени удължители за коса (екстеншъни).

Те обаче бяха увредили сериозно косата ѝ, както се е случило и с други звездни дами като Виктория Бекъм, Парис Хилтън и Наоми Кемпбъл.

Всички те са си изпатили от екстеншъните и са се озовавали дори с плешиви места по главите им, които веднага са били улавяни от папараци (вижте снимки тук, тук и тук).

Относно новата си прическа Джен споделя, че се чувства чудесно и определено изглежда така.

За много жени късата подстрижка връща часовника назад и придава много младежко и кокетно излъчване.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти