Превръщат смъртта на принцеса Даяна във вдъхновение за увеселителен парк?!

принцеса Даяна
Снимка: Getty

Освен че Уитни Хюстън скоро ще се завърне на сцена като холограма, смъртта на друга обществена личност също ще бъде използвана за пари. Този път американският таблоид “National Enquirer” има планове да отвори увеселителен парк, в който основна тема е смъртта на принцеса Даяна.

Вижте 5 модни тенденции, наложени от принцеса Даяна >>>

Атракцията “National Enquirer Live!” предстои да отвори врати в Тенеси, а мениджърът Робин Търнър споделя пред изданието “The Daily Beast”, че тя ще включва компютърен 3-D модел. Чрез него се извършва триизмерна презентация на катастрофата, в която Даяна Спенсър губи живота си.

принцеса Даяна
Снимка: Getty

„Тя показва маршрута след напускането на хотел „Риц“, папараците, които ги преследват, и светкавиците, които смятаме, че са заслепили шофьора“, казва Търнър, и допълва, че „няма кръв. Нищо такова. Автомобилната катастрофа се вижда през компютърна анимация.“

След това преживяване (чийто вход ще струва 25 долара) посетителите ще бъдат запитвани каква според тях е причината за смъртта на принцеса Даяна. Както обяснява Робин Търнър: „Задаваме въпроси като: „Мислите ли, че кралското семейство е замесено? Смятате ли, че е била бременна?“

принцеса Даяна
Снимка: Getty

Но докато мениджърът настоява, че „изобщо не е издържано в лош вкус“, потребители на Twitter вече изразиха възмущението си, наричайки идеята „ужасно болезнена и безвкусна“ и „извратена“. При положение, че принц Уилям нарича загубата на майка си „болка, несравнима с никоя друга“, очевидно е изключително нетактично  нечия смърт да бъде превърната в забавление и машина за пари, когато близките на починалия са живи и ще бъдат меко казано обидени от подобна атракция.

Вижте 5 модни тенденции, наложени от принцеса Даяна >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти