Предупредиха ни! Джони Деп има връзка със своята адвокатка

Откакто спечели делото за клевета срещу Амър Хърд, всички прожектори са насочени към Джони Деп. Освен че се радва на внимание и любов в световни мащаби, звездните папараци неотлъчно го следват, а новостите в личния му живот също не закъсняват.

Световните медии съобщиха, че жената до актьора е Джоел Рич – адвокатка от Лондон, която беше част от екипа му по време на делото във Великобритания. Тези, които изостават със събитията, могат да си припомнят подробностите тук:

► Джони Деп загуби битката за репутацията си

Любопитен факт е, че тя е същият адвокат, който Меган Маркъл нае за делото за клевета срещу британски таблоид през 2021 година.

Не е ясно кога двамата са прекрачили границата на професионалните си взаимоотношения, но едно е сигурно – Джоел е безумно красива, образована и интелигентна жена, така че за никого не е изненада, че е привлякла вниманието на господин Деп. 

Тук е важно и да поясним, че тя се появява и на делото за клевета в САЩ, но само като обикновен зрител. Ироничното в случая е, че по това време се носят слухове за предполагаеми романтични взаимоотношения между Джони Деп и настоящия му адвокат Камил Васкес. Повече по темата ще откриете тук:

► Адвокатът на Джони Деп отговори на слуховете, че между тях има привличане

► Всички са възхитени от адвоката на Джони Деп, която „потопи, разгроми, довърши“ Амбър Хърд

Камил Васкес и Бен Чу - адвокатите, които извоюваха победа за Джони Деп в съда

Вижте още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти