Предсватбената диета на Мегън Маркъл включва много... вино!

Предсватбената диета на Мегън Маркъл включва много... вино!
Снимка: netinfo

Със сигурност ще искаш да си в идеална форма за сватбения си ден, но определено е по-изнервящо, ако се окаже, че церемонията ти ще бъде гледана от над 2 милиарда човека по целия свят. Без напрежение. 

За щастие, диетата и режимът на Мегън Маркъл, бъдещата съпруга на принц Хари, са повече от безупречни и тя ги спазва от години. Ето защо едва ли сега се намира под огромен стрес и едва ли ѝ се налага да променя много неща по визията си, за да изживее своята приказна кралска сватба.

Оказва се, че Мегън яде пържени картофки, пие вино и похапва сладолед, защото обича да се глези. Но ключът към отличната ѝ форма е отдадеността ѝ към растителните култури и диетата ѝ богата на фибри. 

 

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle8) on

Опитвам се да бъда веган през седмицата, а уикенда си позволявам от любимите ми изкушения. Всичко се свежда до баланса. Не бива да се прекалява с нищо - нито с удоволствията, нито с ограниченията. Това е по-скоро начин на живот, а не диета, споделя самата Мегън в интервю.

Идеалното хапване за нея през деня изглежда така: Ванилов шейк с боровинки за закуска, салата, багета с козе сирене и чаша розе за обяд, а за вечеря паста или морска храна, придружени с хубав коктейл.

Годеницата на принц Хари споделя, че си похапва въглехидрати, за разлика от Кейт Мидълтън, която ги избягваше в своята диета преди сватбата през 2011-та година.

 

#meghanmarkle

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle8) on

Мога да ям пържени картофки по цял ден. Обожавам и паста. Като цяло обичам въглехидратите. Същото се отнася и за виното. Никога няма да откажа чаша хубаво вино, та нали в това се състои удоволствието от живота. Също така няма да се откажа и от коктейлите - те са перфектен завършек на вечерта.

А що се отнася до тренировките ѝ, Мегън има едно голямо предимство - майка ѝ е била инструктор по йога. 

Може да се каже, че тренировките са ми в кръвта. Обичам интензивните тренировки, ходя на пилатес, тичам, естествено практикувам и йога. Но тичането винаги ми е помагало най-много да си прочистя главата от всички мисли.

Снимка: netinfo

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти