Поздравления! Лили Гелева и Христо Петков ще стават родители

Лили Гелева и Христо Петков
Снимка: NOVA / instagram.com/@lilygeleva

Актрисата и певица Лили Гелева съобщи радостната вест, че ще става майка за първи път с красив кадър в Instagram. На снимката се вижда наедрялото ѝ коремче, докато позира заедно с Христо Петков и кучето им - мопса Годо.

“В епизод 73 на подкаста “Свободно падане” настана време да ви разкажа за най-хубавото нещо, което някога е предстояло. Също така поставяме началото на нашата виртуална градина, в която ще си посеем всякакви хубави истории заедно”, пише Лили към снимката.

Това ще е второ дете за актьора, който вече има син от бившата си съпруга Анастасия Ингилизова. Петков също сподели милия кадър, но е написал към него “2+2 винаги прави 5”, което повдигна въпроса в социалната мрежа дали двойката не очаква близнаци.

Освен актриса и певица, Лили Гелева е и влогър и автор на подкаста “Свободно падане”, с който стана известна заради невероятното си чувство за хумор и забавен диалект.

Да бъдеш родител е най-големият подарък! Екипът на Edna желае лека бременност, щастие и изобилие на увеличаващото им се семейство!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти