Повод за притеснение? Кралица Елизабет и принц Филип няма да присъстват на кръщенето на правнука си

Повод за притеснение? Кралица Елизабет и принц Филип няма да присъстват на кръщенето на правнука си
Снимка: netinfo

Кръщенето на принц Луи ще се състои по-късно днес в Лондон, но стана ясно, че най-важните членове на кралското семейство няма да присъстват.

В официалния сайт на кралското семейство излезе съобщение, което гласи, че за съжаление кралица Елизабет Втора и съпругът ѝ принц Филип няма да успеят да присъстват на радостното събитие. Там ще бъдат принц Чарлз и Камила, както и Мегън Маркъл и принц Хари, родителите на Кейт, сестра ѝ Пипа и брат ѝ Джеймс.

Снимка: netinfo

Оказва се, че кралицата и съпругът ѝ сами са взели решението да не присъстват на кръщенето, но причините не са здравословни или поне така се твърди.

На кралицата ѝ предстои доста заета седмица, тъй като програмата ѝ е запълнена с публични ангажименти. Важно е да се отбележи, че днес датата е важна за Елизабет по още една причина, освен кръщенето. На 9 юли 1947г. е обявен официално годежът ѝ с принц Филип. 

Снимка: netinfo

Това е поредният официален ангажимент, който Елизабет пропуска в рамките на няколко седмици. В края на юни стана ясно, че кралицата е почувствала неразположение и няма да може да присъства на празнична служба в катедралата Сейнт Пол.

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти