Поредна холивудска новина, но с една необичайна двойка

Поредна холивудска новина, но с една необичайна двойка
Снимка: netinfo

Певицата Шерил Туиди, чиято музикална кариера стартира от момичешката британска група Girls Aloud, и Лиъм Пейн от One Direction ще стават родители.

Шерил е на 33 години, Лиъм - на 23.

Новината разкри хореографът на телевизионното риалити шоу "Х фактор" Брайън Фридман. Шерил миналия месец финализира развода си с втория си съпруг Жан-Бернар Фернандес-Версини. Първият й брак бе с футболист Ашли Коул. За него бе омъжена от юли 2006 г. до септември 2010 г.

Шерил и Лиъм Пейн са приятели от детинство. Те се запознават на снимките на кастингите на Х Factor Великобритания през 2008, където Шерил е част от журито и е на 24, а Лиъм се явява на прослушването и е едва на 14!

Слухове за бременността на Шерил се носят от месеци. Певицата обаче не е потвърдила, нито е отрекла, че очаква да роди първото си дете.

Обсъждайки връзката й с Лиъм, Брайън заяви: "Забавно е, когато си даваш сметка колко отдавна е била първата им среща. Има нещо иронично, че двамата са минали по един и същ път в тази индустрия. Те са влюбени и това е от полза и за двамата".

В интервю за сп. "Фебюлъс", публикувано миналия уикенд, Шерил заяви, че е по-щастлива от всякога. "Сега е най-хубавият период в живота ми - отбеляза тя. - Знам, че ще опишете какво точно се случва с мен. Не мога да скрия емоциите си - действително съм щастлива."

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти