Пораснала, прекрасна и отговорна: Принцеса Шарлот на 5

принцеса шарлот
Снимка: Instagram/kensingtonroyal

Дъщерята на принц Уилям и Кейт Мидълтън - принцеса Шарлот, празнува петия си рожден ден. По този повод херцозите на Кеймбридж разпространиха снимки на рожденичката в официалния си профил в Instagram.

Заради епидемията семейството ще отпразнува рождения ден на принцесата в изолация, а близките им ще се включат чрез видео обаждане.

По повод рождения й ден от двореца Кенсингтън пуснаха нови снимки на Шарлот. На тях се вижда как тя помага на родителите си да доставят домашни тестени изделия на жители на Норфолк, които са изолирани заради коронавируса.

В инициативата се включват както Уилям и Кейт, така и принц Джордж. В рамките на два часа и половина те обикалят домовете на хората и раздават храна на нуждаещите се.

 

Шарлот е четвърта по ред за наследяване на британската корона след дядо си принц Чарлз, баща си принц Уилям и брат си принц Джордж, който е на 6 годинки. Принцесата има и по-малък брат - принц Луи, който на 23 април навърши 2 години.

Шарлот Елизабет Даяна се роди на 2 май в 8.34 ч. лондонско време (10.34 ч. българско време) в прочутото крило „Линдо" в болница „Сейнт Мери" в Лондон, където проплакаха за пръв и братята на принцесата , както и принц Уилям и брат му принц Хари.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти