Погребват актьора Пол Уокър

Освен в екшънпродукцията "Бързи и яростни" Пол Уокър участва в ленти като "Плезънтвил" (1998 г.), "Опасно синьо" (2005 г.), "Осем герои" (2006 г.) и др.
Снимка: Getty/Guliver

Семейството на актьора Пол Уокър (40 г.), който загина в ужасяваща автомобилна катастрофа на 30 ноември в калифорнийския град Санта Кларита, е решило тялото му да бъде кремирано, а прахът му, положен в мемориалния парк "Forest Lawn Cemetery" в Холивуд.

На траурната церемония ще присъстват само най-близките роднини и приятели на звездата, сред които са и някои от колегите му актьори, участвали заедно с него в "Бързи и яростни".

Погребението е насрочено за идните дни, но цялата информация около мястото, където то ще се проведе, се пази в пълна тайна от медиите.

Неофициална церемония за последно сбогом с актьора вече имаше на 7 декември на мястото на катастрофата, където стотици почитатели на Уокър му отдадоха почит.

Щатската полиция вече работи по различни версии за причината за катастрофата, като се посочва, че на пътя, където е станал инцидентът, са били поставени пластмасови ограничители за открояване границите на отделните пътни ленти. А ако те не са били забелязани навреме от шофьора, биха могли да допринесат за загуба на управлението на автомобила, особено при висока скорост.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти