Почина големият български актьор Стефан Щерев - Чечо

Почина големият български актьор Стефан Щерев - Чечо
Снимка: netinfo

Актьорът Стефан Щерев - Чечо е починал днес на 44-годишна възраст, съобщиха от Съюза на артистите в България във фейсбук страницата си. 

Щерев, популярен с можество роли в театъра, киното и телевизията, миналата седмица беше приет във Военномедицинска академия в София заради проблеми с черния дроб. В понеделник от болницата съобщиха, че състоянието му е стабилно след преливане на кръв, но днес той е починал. 

 

Актьорът Стефан Щерев-Чечо ни напусна. Но остава завинаги в сърцата ни <3 Изкаваме своите съболезнования към близките и...

Публикувахте от Съюз на артистите в България / Union of Bulgarian Actors в 20 октомври 2017 г.

"Изкаваме своите съболезнования към близките и колегите му и ще публикуваме допълнително информация за поклонението", написаха от Съюза на артистите.

Актьорът е роден на 17 юни 1973 година и е играл на най-значимите сцени в София, сред които тези на Народният театър "Иван Вазов", "Сълза и смях", Малък градски театър зад канала, Театър "София", а през последните години в Сатиричния театър. 

"Чрез забележителните и незабравими роли на сцената, чрез участията си на малкия екран Стефан Щерев изпълняваше мисията си да работи за развитието на театъра, за победата на доброто, на творчеството и на състраданието в живота ни. Силата на волята му помагаше да преодолява изпитание след изпитание", написаха от Министерството на културата.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти