Почина дъщерята на Сия от фамилия "Тоника", която е известна певица в Щатите

Лия Лабел, която е дъщеря на една от вокалистките на "Тоника", и съпругът й, бившият баскетболист от NBA, Ръсел Бътлър загинаха при катастрофа в Лос Анджелис, пишат Vesti.bg.

38-годишният баскетболист е загубил контрол над джипа си „Рейдж Роувър”. Първо се е ударил в бордюр, а после се е преобърнал. Според полицията причината е, че е карал с двойно по-висока скорост. 

Лия Лабел е единственото дете на звездата от „Тоника” Анастасия Бинчева-Сия и вокалът на групата „Сребърни гривни” Трошан Владовски, брат на друг популярен изпълнител – Чочо Владовски. Тя е родена на 8 септември 1986 г. в Торонто, където родителите й имигрират през 1979-а. Израснала е в Сиатъл. Учила е в колежа Бъркли и е участвала в American Idol, където стига до финала. Тя е RnB певица.

Бътлър има 13 сезона в NBA - от 2002 до 2016 г. 

Снимка: netinfo

31-годишната Лия стига до 12-ото място на шоуто през 2004 г. 

Легендите от NBA, включително и Коби Брайън изразиха почитта си към починалата двойка. 

Снимка: netinfo

Първата солистка на „Тоника” Анастасия Бинчева от години живее в САЩ. Червенокосата певица се е връщала в България, често за почивка. Преди 6 години тя споделя, че работа като директор в Европейски център по естетика. "Правя кастинги и набирам хора, които да обучаваме за работа като масажисти и козметици”, споделя изпълнителката.

Снимка: netinfo

Тя все още поддържа връзка с бившия си съпруг Трошан Владовски покрай дъщеря им Лия, но не се виждат, тъй като той живее извън Сиатъл. Сия разкрива, че след разводът им Трошан не се е женил отново.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти