По-ярка от всякога: Кейт Мидълтън изпробва неоновата тенденция заедно с любимите си боти

Кейт Мидълтън
Снимка: Getty

Херцогинята на Кеймбридж днес посети няколко лондонски училища по случай Седмицата на психичното здраве и показа, че има собствен подход към актуалните модни тенденции.

Като патрон на организацията Place2Be и майка на три деца, сред основните роли на Кейт Мидълтън като член на кралското семейство е да подкрепя инициативи, свързани с детското психическо здраве, казва източник от Двореца.

Херцогинята се включи в една от задачите, при която ученици трябваше да представят нещо, което ги кара да се чувстват добре. За целта Кейт Мидълтън беше донесла семейна снимка, на която е заедно с принц Уилям и децата си.

Кейт Мидълтън
Снимка: Getty

Вижте в галерията още кадри от деня на Кейт >>>

Подобно на последните си появи за кралски ангажименти, херцогинята на Кеймбридж се появи отново в зелената гама. Този път обаче Кейт беше заложила на доста по-ярък цвят, с който се вписа в актуалната за тази година тенденция на неоновите тонове.

Кейт Мидълтън
Снимка: Getty

Семплата вълнена рокля Eponine с дълги ръкави беше освежена от изрязани елементи при страничните копчета. Коментари предизвикаха черните велурени боти в връзки до глезена с 9-сантиметрови токчета. Обувките са на високия клас марка за улична мода L.K. Benett, а херцогинята се е появявала с тях редица пъти между 2011 и 2014 г.

Вижте в галерията още кадри от деня на Кейт >>>

Кейт Мидълтън
Снимка: Getty

Ако не може да си позволите чифта, който е 199 паунда по време на намаленията по средата на сезона, ето няколко алтернативи, за да превземете улиците на града в стила на бъдещата кралица:

Боти Rodie от еко кожа с дантела - Пазарувайте тук >>>

Боти Misky с велур - Пазарувайте тук >>>

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти